Prodanca marchează și la Pro TV cu ”Gospodar fără pereche”

Luni, 11 septembrie, prima ediție a emisiunii prezentate de Anamaria Prodan Reghecampf a obținut deja un prim record de audiență.

Gospodar fără pereche a condus topul audiențelor pe toate categoriile de public: comercial, urban și național! În minutul de aur, de la 20:58, peste 2.7 milioane de români urmăreau reacțiile gospodarilor în momentul citirii scrisorilor. La nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 ani, PRO TV a obținut pe intervalul show-ului Gospodar fără pereche 10.3 puncte de rating și 29.0% share, spre deosebire de televiziunea clasată pe locul al doilea, cu 8.4 puncte de rating și 23.7% share.

În ediția de ieri seară, Anamaria a avut de străbătut țara în lung și-n lat. A ajuns la fiecare gospodar cu scrisorile și mesajele fetelor, iar asta nu a fost întotdeauna la fel de ușor pe cât pare. A urcat dealuri, a căutat pe campuri, a înfruntat ploaia, furtuna…cam tot ceea ce poate intra în definiția unei aventuri, anunță un comunicat al Pro TV.

Ce pot să vă spun este că nebunia de-abia de acum începe! În ediția următoare, după ce gospodarii mei le vor cunoaște pe fete, se va lăsa cu dansuri, pupături, primele neînțelegeri și priviri circumspecte, dar și momentul mult așteptat, în care băieții vor alege care sunt cele pe care vor să le cunoască mai bine. Pe cuvânt de pețitoare, se lasă cu horă!”, a spus Anamaria Prodan Reghecampf, prezentatoare Gospodar fără pereche.

 

 

Gospodar fără pereche – Hai să facem dragostea… rurală!

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may also like