Mult-stimați și iubiți tovarăși Arafat, Dragnea, Tăriceanu…

…Noi popor român ne închinăm în fața Măriilor voastre! Pentru orice. Pentru că existați, pur și simplu. Pentru că nu există oameni mai frumoși, deștepți, cumsecade și cinstiți ca voi pe acest Pământ. Pentru că reușiți să faceți din moarte, minciună, sărăcie cele mai iubite lucruri printre oameni, slăvite fie! Nu vă luați după ăia care zic că, nicăieri în lume, un mare șef nu are în fișa postului număratul morților, datul de interviuri și găsit scuze când oamenii mor sub el! Ce, ne dau ei lecții nouă? Să ne lase, ne e bine așa cum suntem și alții mai buni nu-s oricum! Iar domniile voastre ați avut harul să-i convingeți pe destui români că sunteți fără de prihană și că nimeni nu vă poate înlocui. Și-atunci, cum să nu vă adorăm?! Aleluia!

Bat câmpii unii că, după o tragedie ca la Colectiv, cu 65 de morți din cauza statului, trebuiau să plece toți, inclusiv iubitul nostru Arafat, nu doar întreg guvernul lui. Cică el de ce să rămână lipit de scaun?! Că, vezi-Doamne, el trebuia să plece primul, înaintea guvernului din care făcea parte, că era DIRECT responsabil, prin fișa postului, de prevenirea unor astfel de tragedii. Prostii! Măria Sa Arafat putea și trebuia să rămână lipit de scaun, Allah să-l binecuvânteze! Ce, să le facă pe plac ălora cu balivernele despre demisia de onoare? Aiurea! Doar marele său talent face ca lumea să-l iubească pe măsură ce numără morți din vina sistemului pe care el îl păstorește! Allah fie cu el! Cu cât mai mulți morți, cu atât mai bine! Oamenii vor spune mereu ”Și ce vină are el?!”Așa, Măria Ta, așa! Să moară cât mai mulți, ca să moară ei de necaz! Na!

Ce miracol ați săvârșit, făcându-i pe cei din popor să vă dea dreptate pentru orice. Și pentru că nu anunțați lumea înainte de vijelii, și pentru că nu găsiți elicoptere prin Apuseni, și pentru că e stricată barca de salvare de pe Lacul Siutghiol, și pentru că nu există saltele gonflabile pentru cei care fug de incendii etc. etc. Slavă, Măriilor Voastre! Planeta se minunează văzând că românul nu vă cere să plecați din funcții, dar noi tocmai de-aceea vă iubim nespus: că reușiți să faceți posibil imposibilul. Și nu doar că sunteți premiați de popor pentru că reușiți să explicați atât de bine de ce mor oamenii din vina altora decât a voastră, ci și pentru că-i convingeți cu atâta har să facă din alb negru.

Doar Măriile Voastre puteți să faceți din hoți oameni cinstiți, din bătăuși prințese suave, din jurnaliștii anti-mafie securiști trădători de țară, din soroșiști dușmani ai poporului, din comuniști bravi apărători ai viitorului glorios, din creștere economică motiv de mărit taxe, din pensii speciale cadouri normale, din supraaccize ajutor pentru populație. Dar nu încape ziua, Măriile Voastre, să povestim câte nenorociri devin prin harul vostru simple binecuvântări pe capul acestui popor. Căci plebea vă iubește, știți bine asta, orice-ați face. Restul e manipularea celor care vor să dispăreți. Or, noi nu vrem! Continuați, dragii noștri! Nu vă lăsați intimidați de românii din lumea largă, care vă spun cu aroganță că ”nicăieri pe planetă nu rămâne pe funcție șeful unui sistem vinovat de moartea oamenilor”.

Nu-i luați în seamă, mama lor de imperialiști! Au fugit din țară, cică ”în Diaspora”, în loc să împartă aici necazurile cu noi și să-l laude zi-lumină pe ”Arafat, al nostru împărat” și pe stăpânul nostru Dragnea, eliberatorul țării de sub teroarea procurorilor vânduți Occidentului. Sunt niște trădători de țară, spălați pe creier de televiziunile străinilor. Și-au vândut sufletul satanei banului și nu mai au puterea să iubească sărăcia noastră strămoșească. Nu știu decât să-i urască pe oameni ca puternicul nostru oștean Palada, care s-a săturat să mai fie contrazis și-a dat semnalul luptei de clasă cu pumnul pe viu. Căci nu se mai poate, tovarăși! Prea ne-au colonizat străinii ăștia, americanii, europenii, sorișiștii, homosexualii, lesbienele și capitaliștii. Să plece! Noi ne apărăm modelul, și nevoile, și țara, iar dacă nu vor înceta, atunci toți să facem ca marele nostru tovarăș de brațe înarmate Mirel Palada! Până la capăt. Ăsta să fie crezul nostru. Și religia de zi cu zi. Pumnul sau nimic. Amin!

1 comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may also like