Strigăt de disperare la ”Cronica de noapte”! România sub asaltul bestiilor roșii

Jurnaliștii Grigore Cartianu (realizator ”Cronica de noapte”) și Laurențiu Ciocăzanu vor analiza în această seară, de la 22.30, pe Nașul TV, tragedia în care se scufundă pe zi ce trece România sub asaltul ”bestiilor roșii”. Este vorba despre planul incredibil pentru masacrarea democrației de tip occidental pus în aplicare sub patronajul politic și instituțional al lui Liviu Dragnea, Călin Popescu Tăriceanu și Tudorel Toader. Cei trei sunt personaje-cheie în operațiunea de sugrumare a justiției independente și a libertății de exprimare. Odios este cazul ministrului Justiției, personaj sosit inițial pe cai mari cu pretenții de ”tehnocrat”, dar care și-a dat arama pe față de instrument al infractorilor și portavoce nesimțită anti-UE, SUA, NATO. Toader l-a surclasat pe predecesorul său Florin Iordache, poreclit și ”Altă Întrebare”, dovedind o dată în plus că o cârpă cu ștaif poate fi mult mai periculoasă decât una banală. Tudorel Toader are de gând să provoace o lovitură la Curtea Constituțională în favoarea infractorului Liviu Dragnea, inculpat în dosarul lacului Belina, printr-o sesizare care să-l scape de proces pe tartorele României mafiote.

Mai mult, ignorând apelul a mii de magistrați și totodată profesioniști ai sistemului, ministrul protejat de un alt infractor dovedit – liberalul Relu Fenechiu -, nu renunță la pachetul de legi anti-justiție, demonstrând că este unealta mafiei politice care vrea să transforme România într-o țară de baroni puțini și sclavi mulți pe plantația statului. La toate aceste nenorociri se adaugă atacurile lui Liviu Dragnea la adresa partenerilor strategici ai României ”să strige cât vor ambasadele, noi nu renunțăm!”), încurajarea violenței verbale și chiar fizice (cazurile Palada, Mălin Bot, interlopii lui Codrin Ștefănescu), transformarea ANAF în haită anti-privați, prelungirea contractelor TelDrum din bani publici în ciuda anchetelor penale în care e implicată firma protejată de familia Dragnea, timorarea judecătorilor, infiltrarea DNA cu spioni ai găștilor politice îmbuibate pe banii cetățenilor, distrugerea bugetelor publice în operațiuni populiste, alungarea investitorilor și reorientarea ”strategică” a clanurilor penale către Rusia.

Nu ratați în această seară, de la 22.30, pe Nașul TV (emisiunea poate fi urmărită și online, la adresa de internet www.nasul.tv), o emisiune-strigăt de disperare despre ofensiva bestiilor Ciumei Roșii asupra României pro-Occident.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may also like