Categories
Blitz Opinie

Se simt bine femeile pesediste cu acest bărbat politic?

Liviu Dragnea iubește. Cu patimă. Banul, puterea, dar mai ales miciuna. Altfel nu și-ar permite să le vândă gogoși unor femei pe care pretinde că le respectă. Iată ce-a declarat liderul PSD la întâlnirea cu  Organizația de femei a partidului:

* “Vrem să salvăm o țară, vrem să vindecăm o națiune”.

* “La Fonduri Europene avem două doamne pe care le-ar dori orice guvern din Europa: Rovana Plumb și Sevil Shhaideh”.

“Vor face dosare, așa cum au mai făcut. Dar nu le va merge la nesfârșit… și asta e o veste proastă pentru ei!”

* “Ni se fac dosare, suntem în război. Nu știu dacă vom învinge, dar știu că nu vom da niciun pas înapoi”.

Le place, oare, doamnelor din PSD să fie înțepate cu trandafiri periculoși? Dacă nu, de ce stau și se simt bine cu acest Liviu Dragnea? Cum adică, ”vrem să salvăm o țară”?! Păi țara tocmai se chinuie să se salveze singură din mâinile mafiei politice. Or, de vreme ce-l pune pe-un rătăcit ajuns ministru să încătușeze justiția independentă, PSD vrea tocmai invers – să distrugă țara, nu s-o salveze. Cică “la Fonduri Europene avem două doamne pe care le-ar dori orice guvern din Europa: Rovana Plumb și Sevil Shhaideh”; e taman pe dos, suntem jale, n-am luat niciun euro din banii UE. În plus, bugetul crapă din cauza măririlor salariale fără acoperire, deci halal ”salvat țara”!

Oare se simt bine femeile PSD cu acest Liviu Dragnea? Cu minciuna la scenă deschisă? Oricât ai fi de pesedistă, nu poți totuși să jignești atât de mult inteligența femeilor nepesediste din țara asta. Care cu siguranță sunt mult mai multe decât femeile care s-au înhăitat cu Liviu Dragnea.

By Ciocăzanu Laurențiu

Laurențiu Ciocăzanu - jurnalist

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *