Ponta: Dragnea și TelDrum, protejați de SRI și DNA

Fostul premier și lider al PSD Victor Ponta sugerează, într-un interviu pentru Hotnews, că instituțiile statului român știu de mai multă vreme cine se ascunde în spatele companiei TelDrum. Iată declarațiile lui Victor Ponta:

Serviciile de informatii, si DNA, cunosc totul despre Tel Drum de foarte multi ani. Unde a fost protectia sau poate nu-i nimic ilegal, habar nu am. Dar de ce nimeni nu a facut nimic in acesti ani, e o intrebare la care eu nu am raspuns, nu stiu daca il aveti dvs. Dar e clar ca e o protectie, totusi.

Domnul Dragnea mi-a cerut, a facut de altfel hartia pentru guvern, pentru trecerea acelui lac (nr. Belina) la Consiliul Judetean Teleorman.(…) M-am si enervat dupa aceea, si am vorbit si cu Sorin Grindeanu, si i-am zis, Sorin, tu stii unde te duci? Nici eu nu am stiut unde ma duc. Cum poate sa ne puna in situatia asta, sa mergem in locuri ale lui Tel Drum? DT: Adica ati fost si dvs pe lacul Belina? VP: Am fost destui oameni invitati acolo fara sa stim ca era proprietatea Tel Drum, am aflat de la dvs de la presa acest lucru. (…) Eu am asumat ca merg la o proprietate privata a domnului Dragnea, daca stiam ca ma duc intr-un loc al Tel Drum nu m-as fi dus.

Am avut destule discutii pe tema  CNADNR-ului (n.r. Compania Nationala de Drumuri), pe tema…daca nu ma insel, conflictul intre domnul Dragnea si domnul Sova a pornit de la CNADNR, dupa aceea sigur a degenerat pe alte chestiuni (…)  faptul ca este dezavantajat Tel Drum-ul, chestiuni de genul asta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may also like