Categories
Breaking News

Ponta, atac la ”slugile” lui Dragnea din presa ”plătită cu bani publici”!

“Liviu Dragnea minte cu nerusinare – la fel si slugile lui din politica sau din presa platite cu bani publici. Dosarul in care am fost audiat are numar de inregistrare din 2014!!! Este clar – 2014!?!?!?
Am fost chestionat in calitate de martor ( nu denuntator) despre modul in care am semnat eu o Hotarare de Guvern din 2013! Afacerile lui Dragnea cu Teldrum sunt problema lui si nu a mea sau a lui Grindeanu!
Nu am depus niciodata un denunt penal contra lui Dragnea sau a oricui altcuiva din PSD! Niciodata!
Daca Dragnea a comis fapte penale cu TELDRUM sa raspunda pentru ele / faptul ca da vina in mod mincinos pe altii arata doar cat este de speriat si cat de vinovat se stie!
Liviu – minciuna si hotia au (pana la urma) picioare scurte! Si protectia pe care ai avut-o pana acum de la „Sistem” nu o sa tina la nesfarsit!”, a scris Victor Ponta pe Facebook.
Fostul premier și lider al PSD a reacționat după ce Liviu Dragnea a sugerat, la România TV, că Ponta s-a dus la DNA ca să-l denunțe.
Ponta a devenit în ultima vreme țintă și la Antena 3, televiziunea unde era ca la el acasă când conducea partidul și guvernul. Mugur Ciuvică, om de casă al televiziunii lui Dan Voiculescu, a spus că ”Ponta este om al sistemului”, după ce îl lăudase ani în șir pentru lupta cu Traian Băsescu.
Atacul lui Ponta la ”slugile lui Dragnea din presa plătită cu bani publici” se referă la Antena 3 și România TV. Aceste televiziuni primesc bani de la Primăria Capitalei, condusă de Gabriela Firea (PSD), pentru promovarea imaginii primăriței.

1 răspuns la “Ponta, atac la ”slugile” lui Dragnea din presa ”plătită cu bani publici”!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *