PERICULOZITATEA URAGANULUI CORUPTIEI SI MINCIUNII

Nu am de gand, in acest moment, sa descriu fantezist ori sa intervin live cu poze, cu imagini surprinzatoare, cu informatii spectaculare si sa va povestesc ce grozavie am vazut in zona asta ca urmarea fenomenului uraganic ce napastuieste partea caraibeana a Americii!
Si, nu cred, cu buna stiinta, ca mai e nevoie…!
Intr-o lume dominata de informatii instantanee, cum ar fi printre altele cele ale retelelor sociale, totul este stiut si inca cel mai record timp posibil!
Asigurati suntem insa, oriunde noi romanasii ne-am face veacul pe mapamond, ca in tara noastra bantuie „uragane” mult mai covarsitoare si statornice, decat intemperiile naturale trecatoare, de p-aci, de „prin Caraibi”, cum ar spune un „grande amigo” gorjean!
E vorba, cum anticipati, despre uraganul minciunii, al nesimtirii si intemperiile nelimitate ale coruptiei!
Nesimtirea, si anumme lupta pentru a scapa de procesele penale bine stiute de toata natia romana, ale actualilor guvernanti-sefi ai Romaniei!
Fenomenul Dragnea & Co, caci despre asta e vorba, ia amploare in nesimtire si agresivitate, dupa ultimele informatii pe care le avem la dispozitie fiecare dintre noi.
Ce nu stiu insa, politrucii nostri,
Romania, azi, nu mai e Romania-Romanului fraier de altadat’, acea lume balcanica cu grave carente de informare, educatie civica, etc.
Adica Romania smecherului retardat mintal, al ‘aluia caruia retelele sociale nu-i „povestesc” nimic din realitatea cotidiana, sau despre intemperiile unei societati guvernate de actualii politruci problematici sadea, daca tot aducem vorba de-alde cutremure sau uragane…!
Acumse naste o lozinca care ii omoara din start, un fel de efect de bumerang, fara sa fie constienti: „sunt smecher… doar pentru simplu fapt c-am fost candva”!).
Romania, partea naiva, sa-i zicem, adica cea metafizica cea votanta la alegeri aiurea, traieste „grandioasa” si unica speranta a lor, poate fi o eventuala „invazie a Rusiei”, si nu e gluma, (in special in mintile politrucilor carora ultima sansa in rezolvarea cazurilor de hotie demonstrata cu claritate este unica lor scapare)… si care va rezolva problemele penale ale unui sistem extrem de putred de corupt!
Dar lumea deja este atat de variata si are informatii pe toate canalele si atunci cand crezi ca esti mai sigur pe tine, cu toata influenta si siguranta pe care consideri ca o domini si cu toate camuflajele smecheroase… clachezi!
E greu sa accepti ca Alvin Toffler a scris pentru viitor… Insa a facut-o cu o sinceritatea pe care tu nu o sa o simti niciodata pana cand oasele tale nu vor avea de suferit.
Fraierii cred ca sunt mai proroci decat Alvin Toffler, escrocii care intra intr-o veselie (si acolitii acestora) in puscarie, spera ca mai (hai bre, ca nu-i asa, se mai umfla acestia in penele disperarii) controleaza, chipurile ceva, adica nu se dau batuti nici atunci cand isi vad sicriul lustruit cu bune parale, de catre jegul mizeriei lor,si inca de la o posta…!
Azi, hai sa patrund repede in tema, frumosule, milioanarule, teparule, etc (ca sa inchei mai repede cu adjectivele), cei care stiu sa explice clar fenomenul actual, sa-l absoarba cum se cuvine, adica sa fim constienti ca traim intr-o lume a retelelor sociale si ca cei patrunzatori, doar, in fenomen, vor fi avantajatii de maine.
Nicidecum cartoanele (numite baccis) voastre de tepari inconstienti, de mizerie morala si lacomie maladiva!!!
Dar, la incheiere, ce va doresc eu, din zona conflictuala uraganiana caraibeana este sa va intelegeti propria voastra situatie de… vae victis!
Bye

Calin Daniel Cruceru 

(Corespondență din Republica Dominicană

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may also like