Categories
Breaking News

Păzea! Vine Udrea să toarne despre ”statul paralel”

„Am venit la invitația comisiei, unul dintre scopurile invitației este să lămuresc lucruri care s-au spus până acum de alte persoane și în care am fost invocată și să spun, la rândul meu, ceea ce știu despre cum s-a construit acest stat paralel în ultimii ani în România”, a afirmat Udrea, înainte de ședința Comisiei SRI de azi, citată de Agerpres.

De menționat că toată mascarada cu audierile de la Comisia SRI a fost pusă la cale de PSD&ALDE prin șeful acestei comisii, Claudiu Manda, tovarășul de viață al Olguței Vasilescu, acuzată de corupție pe când conducea primăria Craiova.

Scopul ”audierilor” de la Comisia SRI din parlament e să provoace mereu scandal cu impact la opinia publică prin care să fie compromiși capii Justiției independente și ai luptei anticorupție. Un exemplu este audierea șefei DNA Laura Codruța Kovesi pentru ce-a făcut în timpul liber.

Udrea a susținut azi că nu o să reclame nimic. „Nu o să reclam nimic, eu o să spun lucruri pe care le cunosc din experiența proprie directă sau indirectă, lucruri care contează și care sunt relevante pentru modalitatea în care sistemul, statul paralel controlează astăzi societatea, folosind Justiția ca instrument principal”, a adăugat fosta șefă a Cancelarie Prezidențiale din vremea lui Traian Băsescu.

Întrebată dacă parlamentarii vor fi ajutați de dezvăluirile sale, Elena Udrea a răspuns: „Parlamentarii vor fi ajutați dacă vor să fie ajutați”.

Întrebată dacă este pe lista celor 65 de persoane nominalizate de fostul colonel SRI Daniel Dragomir, Udrea a spus că nu a văzut această listă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *