Omorât de vijelie, la 24 de ani. Cine-i de vină? Întrebați-l pe Arafat!

Poarta de intrare în municipiul Timişoara, care în urma furtunii de duminică a căzut peste un autoturism şi a ucis un tânăr de 24 de ani, a fost reparată de Primăria Timişoara cu suma de 56.000 de euro, în anul 2015, arată Pro TV.

În urma furtunii de duminică după-amiază, poarta de intrare în municipiul Timişoara, dinspre Lugoj, a fost luată de vântul puternic, care a bătut cu peste 90 de kilometri pe oră şi a căzut peste o maşină în care se afla un tânăr de 24 de ani.

El a decedat pe loc în urma incidentului Poarta de la intrarea în oraş a fost amenajată de Primăria Timişoara în vara anului 2015. Muncitorii firmei Stareto, căreia i-a fost încredinţată lucrarea, au demolat structura veche a porţii, au făcut intervenţii pe consolele verticale, dar şi pe grinda metalică orizontală.

Tânărul care a murit lovit de poartă se numeşte Vlad Baici şi avea 24 de ani. Era student la Medicină Dentară în anul şase. A copilărit în satul Cerceteaz, care aparţine de comuna Giarmata. Mama băiatului este angajată la Spitalul Judeţean din Timişoara.

Evident, ca în orice caz în care normele privind prevenirea dezastrelor nu sunt respectate, ar fi cazul să fie serios chestionate numele celor direct responsabili pe cale administrativă. Bunăoară, primarul Timișoarei, acum. Dar opinia publică românească e dispusă să ierte la infinit orice rateu din parohia autorităților. Vezi interminabila listă de tragedii din parohia lui Raed Arafat (de la Colectiv, Apuseni, Siutghiol), pentru care el n-a răspuns nici cu funcția, darămite penal. El a fost apărat în public pe motiv că ”a făcut SMURD-ul” și că ”n-are nicio vină”.

O astfel de atitudine este garanție sigură pentru cei care vor muri nevinovați la viitoarele dezastre, fie că e vorba de porți căzute, acoperișuri, incendii sau înec. Nu cumva să pomeniți vreodată de răspunderea lui Raed Arafat! El nu va avea niciodată nicio răspundere. Nici el, nici alții. Vinovați vor fi mereu morții, precum Vlad Baici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may also like