Miner Mirel Palada

Atacul lui Mirel Palada la adresa senatorului USR Mihai Goțiu, din studioul B1 TV de ieri noapte, a fost comparat cu începutul unei mineriade de tip nou. Oscar Manto, timișoreanul cunoscut pentru caricaturizarea lumii politice, l-a plasat deja pe Mirel Palada printre ”colegii” săi mineri chemați de Ion Iliescu, în anii 90, să îngroape în sânge Piața Universității. Palada nu era acolo pe atunci, fiind copil în urmă cu 27 de ani, dar a ajuns acum, prin teleportarea în acele vremuri de teroare urmare a pumnului în plină figură aplicat unui om pașnic. Miner Mirel Palada ar putea fi numele său, după ce a dat semnalul violenței fizice în noua epocă dirijată diabolic de noul tovarăș secretar general Liviu Dragnea.

E de râs, dar va fi de plâns! Violența escaladează violența. Vorbele violente devin fapte violente. Avem dovada, în anii 90. Ion Iliescu ataca violent cu vorbe mulțimea ce manifesta pașnic în Piața Universității față comuniștii ce furaseră Revoluția anticomunistă. Iar violența lui verbală a atras violența fizică de o cruzime rară a minerilor. Azi, e la fel. PSD incită populația la ură aruncând nade cu ”familia tradițională, unguri, musulmani, homosexuali, multinaționale, Soroș” etc. Mulți mușcă momeala și începe cearta pe subiecte de doi lei. Iar de la ceartă ajungi lejer la pumni. La sânge. Și chiar la moarte. Am văzut acum 27 de ani…

1 comment

  1. Lasati nemernicii sa se macelareasca intre ei ! Cu cat mai multi,cu atat mai bine.Ar fi dezastrul final ca bestiile acesteatea sa se uneasca impotriva Romaniei (daca nu au deja discutii ”subterane”-adica acolo unde le e locul !).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may also like