”Mihaela, dragostea mea”, jucăria parlamentului. Bătaie de joc pe banii poporului

Comisia parlamentară de anchetă pentru alegerile prezidențiale din 2009 a stabilit, cităm, că ”Traian Băsescu și Emil Boc au fraudat alegerile, cu ajutorul SRI și DNA”. 

Concluzia nu are nicio valoare juridică, e doar o simplă mișcare pentru eventuale câștiguri electorale în contul celor care au pornit o investigație parlamentară fără nicio legătură cu agenda cetățeanului.

Parlamentarii și-au mărit recent veniturile până la sume de 400 de milioane de lei vechi pe lună (aproape 10.000 de euro!), dar cu toate acestea continuă să-și bată joc de banii populației consumând timp cu subiecte fără nicio relevanță în viața omului de rând.

PSD și ALDE speculează scorul strâns cu care Traian Băsescu a câștigat alegerile în fața lui Mircea Geoană. Acesta a ajuns celebru când, în noaptea dinaintea aflării rezultatelor oficiale, s-a declarat câștigător cu celebra frază: ”Mihaela, dragostea mea, am câștigat!”.

Numărătoarea voturilor și investigațiile oficiale ulterioare au scos în evidență că nu există probe pentru susținerea ipotezei că alegerile au fost fraudate.

Parlamentarii PSD și ALDE n-au ținut cont de aceste argumente clare și au preferat să se joace în continuare cu subiectul ”Mihaela, dragostea mea”, în detrimentul omului pe rând. Și pe 10.000 de euro lunar…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may also like