Îndrăznește să crezi în PSD! Ca să te jefuiască prin taxe la miez de noapte

Distracția sau haosul PSD pe banii românilor continuă nestingherită. N-a mai rămas nimic din ”Îndrăznește să crezi”, din campania electorală de acum un an. După toată bulibășeașa bugetară, cu măsuri gen TVA Split, impozit pe cifra de afaceri sau mutarea CAS de la angajator la angajat, guvernul pregătește o nouă lovitură dată omului simplu.

Ministrul de Finante Ionuț Mișa a anuntat miercuri seara, la TV, ca firmele vor fi obligate sa plateasca o noua taxa, de solidaritate, de 2% din fondul de salarii. Masura va fi aplicata din 2018, in mai putin de trei luni de zile, anunță ziare.com

Mișa a anuntat noua taxa in contextul in care a confirmat ca de la 1 ianuarie 2018 se va face si transferul contributiilor de la angajator la angajat. PSD n-a spus o vorbă, în campania electorală, despre această taxă. A mințit ca o gazetă de perete comunistă, știind bine că există mulți români creduli care nu s-au lămurit nici după 27 de ani de dezastrul făcut de acest partid când are puterea pe mână.

Practic, la ora asta, întreg programul de guvernare al PSD este o bombă cu efect întârziat pusă la temelia mediului de afaceri. Nimic din ce a promis partidul în campania electorală nu a fost respectat, nici măcar măririle de salarii care i-au făcut pe bugetari să voteze masiv cu PSD. Pensionarii au fost și ei înșelați, noua lege a pensiilor promisă de Liviu Dragnea acum un an, menită să mărească veniturile pensionarilor, a fost deja amânată până în 2019. Economia se duce de râpă sub presiunea măsurilor populiste promise în campanie. Singura ”soluție” a puterii este jefuirea românilor prin taxe noi băgate pe șest, care să aducă mai mulți bani la buget pe care partidul să-i poată toca după bunul plac.

Între timp, parlamentarii și-au mărit veniturile până la 10.000 de euro pe lună, iar singura grijă a puterii pare distrugerea justiției independente și scoaterea României de pe axa UE&SUA – singura care le poate asigura protecție pentru corupție și jaf din banii publici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may also like