Categories
Opinie

Grigore Cartianu: Virusul bolșevic ne va strivi, dacă nu-l oprim!

Rădăcinile violenței roșii nu vin doar de la mineriade. Ele sunt mult mai adânci. Crimele din decembrie 1989 reprezintă o demonstrație de cinism bolșevic. Acolo, rețeta moscovită e completă: diversiune + min­ciu­nă + intoxicare + asasinat. România cunoscuse acea rețetă, pentru prima dată, cu multe decenii în urmă. Tancurile Armatei Roșii au impus dictatura comunistă prin violență extremă. La adăpostul șenilelor sovie­tice, brutele autohtone au trecut la treabă. I-au atacat cu bate și camioane pe ma­nifestanții anticomuniști, susținători ai Regelui Mihai și ai partidelor istorice. Au tras cu gloanțe de război înspre cabinetul generalului Rădescu, șeful ultimului guvern necomunist. Au arestat, torturat și ucis elitele și conștiințele neamului. Au însângerat satele și orașele.

Modelul era cel folosit de Lenin în războiul civil din 1917-1919. Întâiul Criminal al Clasei Muncitoare a ordonat asasinate în toate cătunele Rusiei, pentru a băga spaima în țărani. Nu conta dacă erai vinovat sau nu, primeai glonțul în ceafă pentru reușita „revoluției“. Teroarea a fost dusă pe noi culmi de Stalin, sub bocancul căruia a fost strivită și România democratică.

După 100 de ani de genetică bolșevică, Rusiei îi e greu să scape de virus. Așa a apărut tiranul de tip nou: Putin. Acesta îi inspiră și pe dictatorii noștri în devenire. La fel și cozile de topor care văd în autoritarismul ru­sesc, bazat pe oligarhie intangibilă calea spre îmbogățire protejată.

După modelul rusesc oftează și Dragnea, și Ponta, și Diaconu, și Palada.

Izbucnirea violentă a lui Mirel Palada se înscrie pe linia declarațiilor făcute de Liviu Dragnea la Antena 3, cu o seară înainte. Palada a dat cu pumnul, Dragnea a izbit cu vorba. Iar de la vorbă la faptă nu mai e decât un pas.

Te-ai fi așteptat ca ieșirea irațională a lui Mirel Palada să-i facă pe cei din tabăra roșie să bată în retragere. Să realizeze grozăvia la care s-a ajuns. Da’ de unde?! La Antena 3 au avut loc scene grotești. Gâdea, Ciuvică, Mircea Badea, Roșca Stănescu și Șerban Nicolae (senator PSD) rânjeau satisfăcuți. Ce miștouri grobiene! Ce glumițe tembele!

Ulterior, alte două primate au salutat bătaia aplicată de Palada unui senator al României, unui cetățean al României. Bogdan Diaconu, președintele unei fantome rusești (PUR), și Mirel Curea, prim redactor-șef adjunct al ziarului „Evenimentul zilei“, au chiuit de bucurie. Termenii folosiți de ei sunt imposibil de reprodus. Dar faptele lor reprezintă instigare la violență și sunt sancționate de Codul Penal. Ar fi cazul ca Palada (făptuitor), Gâdea, Curea, Ciuvică și Diaconu (instigatori) să plătească pentru bolșevismul lor. Cu legea în mână, nu altfel.

Atenție, bolșevicii – mafioți prin definiție – nu știu să acționeze altfel decât violent! Dacă nu-i oprim la timp, vom retrăi nenoroci­rile din 1944-’64 și pe cele din 1989-’90.

Grigore Cartianu

Articolul complet, pe RomaniaLibera.ro

1 răspuns la “Grigore Cartianu: Virusul bolșevic ne va strivi, dacă nu-l oprim!”

„Atenție, bolșevicii – mafioți prin definiție – nu știu să acționeze altfel decât violent! ”

Mă bucur mult, că tonul d-lui Cartianu se află de un pacifism fara egal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *