Dragnea, tovarăș cu vremea rea. Manifestația #Rezist, spartă de ploaie

Bucurestenii au iesit din nou in strada, duminica seara, pentru a protesta impotriva propunerilor Guvernului de modificare a legilor justitiei, cele referitoare la Pilonul II de pensii, precum si cea de retragere a dosarului Rosia Montana de la UNESCO. Manifestantii au inceput sa se adune in Piata Victoriei la ora 20.00, iar timp circa o ora si jumatate in jur de 1.000 persoane au protestat in fata Guvernului. Numarul maxim de manifestanti in Piata, aproximativ 800, a fost atins la ora 21.00, cand acestia au aprins luminile telefoanelor si au intonat imnul national al Romaniei. Ei au fost nevoiti apoi sa se disperseze rapid, dupa ce o ploaie puternica s-a pornit peste Capitala.

„Justitie, nu Coruptie!”, „PSD, ciuma rosie”, „Pilonul II nu e pentru voi!”, „Hotii”, „S-a dat spaga barosana pentru Rosia Montana” – au scandat protestatarii, care au cerut demisiile lui Liviu Dragnea si a lui Mihai Tudose, potrivit Hotnews.

Este a doua duminica la rand si a treia seara de proteste in Piata Victoriei desfasurate in ultima saptamana.

In ianuarie si februarie anul acesta, dupa ce guvernul Grindeanu a dat Ordonanta 13 pentru salvarea politicienilor corupti, sute de mii de oameni au indurat un frig patrunzator pentru a protesta fata de puterea PSD-ALDE.

Foto: ProTV.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may also like