Dragi proști votanți, hai să ajutăm cumnata primarului cu 8.000 de lei/lună!

Cristina Arghir, sora fostei sotii a primarului Robert Negoita, a fost numita administrator provizoriu la una dintre firmele proaspat infiintate de Primaria Sector 3 – Internet si Tehnologie S3 . Numirea a fost facuta de Consiliul local Sector 3, iar aceasta va avea un salariu de 8000 lei/net pe luna, potrivit unui proiect de hotarare ce va fi discutat marti de Consiliul local Sector 3. In ultimul an, Consiliul local Sector 3 a infiintat nu mai putin de 7 societati comerciale. Administratorii si sefii consiliului de administratie au salarii de 8.000 lei net/luna/persoana, relateaza Hotnews.

Cristina Arghir, sora fostei sotii a primarului Robert Negoita – Sorina Docuz- a fost numita de Consiliul local Sector 3, unde PSD are majoritate, administrator provizoriu la una dintre firmele proaspat infiintate de Primaria Sector 3 – Internet si Tehnologie S3.

Robert Negoita s-a casatorit cu Sorina Docuz in 2013 si au divortat 3 ani mai tarziu, insa au impreuna un copil. Sorina Docuz impreuna cu sora sa – Cristina Arghir – au un atelier de croitorie – Sow Atelier, potrivit declaratiilor facute de Sorina Docuz in presa. Cele doua surori au zeci de poze impreuna atat pe pagina de Facebook a atelierului cat si pe pagina personala a Cristinei Arghir. Printre clientii atelierului de croitorie se numara si primarul Gabriela Firea.

Situația de la sectorul 3 este o cumetrie marca PSD. E plină țara de astfel de cazuri de combinații de familie. De ce? Pentru că așa votează poporul. Și-atunci, ce vină are PSD? Dimpotrivă, el poate să facă apel la public: ”Dragi proști votanți, hai s-o ajutăm pe (ex-)cumnata primarului Negoiță cu 8.000 de lei pe lună!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may also like