De ce îi crede Dragnea proști pe votanții PSD? Zău, e prea de tot!

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a susţinut marţi, la Parlament, că anumite instituţii care vor să confişte Guvernul au reuşit acest lucru cu Sorin Grindeanu, dar el nu a vrut să mai repete aceeaşi greşeală şi cu Mihai Tudose, precizând că relaţia cu actualul prim-ministru este bună.

”Sunt instituţii, poate şi persoane, care vor să confişte acest Guvern. Au reuşit cât de cât cu Sorin (Grindeanu – n. red.) şi poate am greşit şi eu, că poate şi eu m-am lăsat manipulat. Nu am vrut să mai greşesc şi cu Mihai (Tudose – n. red.). E Guvernul nostru. Nişte alegeri trebuie respectate, este Guvernul celor care au câştigat alegerile, care pune în practică un program bun”, a susţinut Liviu Dragnea, citat de News.ro.

Liderul PSD a mai susţinut că susţinătorii partidului ”încep să accepte şi să suporte din ce în ce mai greu faptul că este pentru prima dată când un Guvern nu prea se doreşte să fie lăsat să guverneze, cu toate că are rezultate foarte bune”.
Declarația liderului PSD este o jignire fără margini nu numai pentru electoratul ne-PSD, ci și entru cei care au votat acest partid. De ce? Pentru că numai proștii nu știu că Dragnea însuși a fost cel care l-a numit premier pe Grindeanu, nu acele ”anumite instituții” despre care vorbește criptat liderul PSD. Dacă a știut că Grindeanu este omul ”acelor instituții” de ce l-a numit. Și presupunând că e așa, ce e mai rău: să dai țara pe mâna hoților care vor s-o fure cu acte în regulă (prin acțiuni gen OUG 13 sau ”pachetul de legi al lui Toader”) sau pe mâna acelor ”anumite instituții”? Dacă Sorin Grindeanu s-a opus în cele din urmă OUG 13, înseamnă că acele ”anumite instituții” au ales bine. Dacă ar fi avut numai oameni ca Dragnea, cine mai vorbea de ele?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may also like