Cartianu: Au evacuat emisiunea Antenei 3, din dragoste pentru Firea!

Jurnalistul Grigore Cartianu a dezvăluit pe pagina sa de Facebook o întâmplare din studioul Antenei 3 care susține că între televiziunea familiei Voiculescu și Gabriela Firea există un târg financiar pentru promovarea imaginii primarului general al Capitalei:

Șoc și spaimă la Antena 3! Unul dintre invitați (Luis Lazarus) n-a știut, probabil, de șmenurile dintre Gabriela Firea și Antena 3, pe banii Primăriei. El a atacat, pe neașteptate, un subiect tabu în trustul lui Voiculescu: cum sunt sifonați banii bucureștenilor prin spectacole și concerte.

Moderatoarea Maria Coman a paralizat. Dialogul a fost mortal (orele 17.32-17.33).

LAZARUS: Acum e la modă să faci concerte. Primăria Capitalei a alocat 100 de milioane de euro pentru spectacole. S-a umplut Bucureștiul de concerte, la prețuri de…

COMAN: Mă rog, nu asta e…

LAZARUS: Eu cunosc piața asta a concertelor. Vă spun, concertele sunt decontate de Primăria Capitalei la prețuri de 3-4 ori mai mari…

COMAN: Mă rog, nu știm ce se întâmplă acolo… Luăm o scurtă pauză de publicitate și ne întoarcem!

Și a luat publicitate. Iar când a revenit, a schimbat subiectul. A dat-o pe migranți… Cei doi invitați nu se mai aflau în studio. Fuseseră evacuați fără a apuca să spună „la revedere”!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may also like