Bulă a ajuns ministru! Haos și teroare în școli, cu voie de la Liviu Pop

Ministrul Educației Liviu Pop a creat haos și teroare în școala românească, prin deciziile controversate legate de manualele auxialiare. Profesorii s-au revoltat, sub anonimat, și au declarat că nu vor urma indicațiile ministrului, mai ales că legea nu prevede sancțiuni. Totuși, Pop nu renunță la presiune și trimite inspecții în școală. Jurnalistul Grigore Cartianu a reacționat dur pe pagina sa de Facebook, prin două postări: una în care îl lovește frontal pe Liviu Pop pentru acțiunile sale hei-rupiste, alta prin care îl ștampilează pe ministru ca-n bancurile cu Bulă (foto principal):

Hoarde de inspectori, trimiși de ministrul PLM, dau buzna peste elevi în școli, îi caută în ghiozdane, să nu aibă vreun manual alternativ, vreo temă de casă, vreo culegere, vreo „Gazeta Matematică”, vreun atlas, ceva. Obiectele infracționale trebuie depistate urgent, iar elevii și profesorii lor – pedepsiți exemplar.

Inchiziția Prostului merge până la capăt. Cartea, pentru Pop, e ca tămâia pentru pentru dracu’. Comuniștii, naziștii și în general proștii nu suportă cărțile, le-ar da foc în piață.

Pentru „Genunchele” analfabet, sunt bune doar manualul de sport și compendiul șaorma-cu-de-toate. Și mai sunt buni banii pe care Mafia Partidului, deservită de Prost, îi face din aceste interdicții și monopoluri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may also like