Bomba binomului Dragnea-Toader: atac la DNA, via Inspecția Judiciară!

O persoană din grupul inspectorilor trimiși să verifice activitatea conducerii DNA și implicit a șefei Laura Codruța Kovesi a dezvăluit un fapt grav, într-un raport trimis CSM. Jurnalista de investigații Ondine Gherguț a scris pe Facebook:

#MAFIA din Justiție vrea să știe la ce dosare lucrează DNA!
Un inspector, din echipa de 6 inspectori trimiși în control la DNA de către NETEJORU (sluga lui TOADER, slugă, la rându-i, a politicienilor penali), reclamă la CSM faptul că doi dintre colegii săi au vrut să știe detalii din dosare, detalii la care NU aveau acces, potrivit legii.
Inspectorul ar mai fi reclamat și faptul că seful Inspecției Judiciare, NETEJORU, i-ar fi cerut să comită abuzuri, asa cum au comis si ceilalți doi colegi din echipa de control.
Controlul s-a terminat. Acum, inspectorii și-au finalizat notele care vor fi centralizate într-un raport și trimis la CSM spre analiză. Controlul a fost declanșat la cererea ministrului Justiției, TUDOREL Toader.

Faptul reclamat e deosebit de grav. El arată că presiunile transmise indirect de actualul ministru al Justiției Tudorel Toader și-au atins scopul. Unii dintre inspectorii Inspecției Judiciare au preluat dorința actualei puteri PSD-ALDE de a provoca scandal la DNA și de a-i căuta nod în papură șefei DNA, pe care politicienii penali o consideră ”vinovată” de continuarea luptei anticorupție la turație maximă.

Ieri, manifestanții #Rezist au ocupat din nou Piața Victoriei protestând față de planul găștii Dragnea-Tăriceanu-Tudorel Toader de a salva politicienii corupți prin mazilirea conducerilor Parchetelor (DNA, DIICOT, PG), via modificarea legilor justiției.

Mâine, ambasadorul SUA la București Hans Klemm îl așteaptă cu lămuriri pe cel care a provocat desantul Inspecției Judiciare, prin controlul cerut la DNA (care iată în ce s-a transformat!) – Tudorel Toader, ministrul Justiției, considerat de manifestanții din Piață un ”instrument al mafiei politice transpartinice.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may also like