Apocalipsa în direct. Încă o taxă! Ăștia ne îngroapă de vii

Ziua și taxa, impozitul sau acciza. Parcă nu se mai oprește! Nici n-am scăpat de bine de Mișa (Finanțe) cu taxa lui ”de solidaritate”, că ne lovește în moalele capului alt ministru din guvernarea PSD-ALDE. E vorba de Grațiela Gavrilescu, de la Mediu.
Ca să vedeți cât haos este în rândul acestor oameni care ar trebui să guverneze țara serios, nici nu mai știu cum să mintă. Gavrilescu anunță taxa dar spune că ”nu va fi o taxă”!!! Ce țară, ce guvern, ce iresponsabilitate!

„Cu siguranta nu va fi o taxa sau un impozit. Va fi o metoda prin care dorim foarte mult ca toate autovehiculele care circula pe drumurile patriei si care polueaza, care au o norma inferioara de poluare euro 2, 3 sau 4, sa fie taxate in functie de emisiile pe care le dau. Luam in calcul trei criterii, respectiv capacitatea cilindrica pentru care deja se plateste un impozit, dupa care luam norma de poluare a fiecarei masini si emisiile de CO2 pe care le produce fiecare masina”, a spus Gratiela Gavrilescu, citată de Hotnews.

Ea a mai aratat ca este pusa in pericol calitatea aerului pentru ca de la inceputul anului au intrat in tara foarte multe masini poluante.

Indiferent câte minciuni sfruntate ne vinde și această ultimă iresponsabilă din echipa puterii actuale, un lucru e clar: guvernarea lui Liviu Dragnea a pierdut complet hățurile și, disperată să facă rost de bani după ce a făcut praf bugetul țării prin măsuri populiste, inventează în fiecare zi ceva care să ia pielea de pe români.

În orice țară normală, doar simpla idee de a majora o taxă existentă deja atrage proteste masive și chiar căderea guvernului. Nu mai vorbim de propunerea unui impozit nou. În România însă, cu o populație masiv controlată de politic prin angajările la stat, orice nenorocire e acceptată. Până când? Până se va alege praful de tot.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may also like