”Sună acum și ai reducere…” Teleshopping-ul vinde de rupe!

Comanda Online EOOD, retailerul care deţine site-urile teleshoponline.ro si sculestern.ro, a vândut din 2012 şi până în prezent peste 1.000.000 de produse în România, printre cele mai vândute fiind sculele si uneltele de bricolaj, anunță News.ro.

“Am ajuns la peste 1.000.000 de clienţi în România şi primim zilnic feedback-uri pozitive din partea acestora. Tot ei ne recomandă mai departe apropiaţilor, ceea ce ne bucură foarte tare. Încercăm să comunicăm permanent cu furnizorii şi partenerii noştri astfel încât produsele să fie livrate în mod corespunzător şi updatăm constant site-urile din portofoliul nostru.

Satisfacţiile sunt pe măsură, dar şi provocările sunt pe măsură. De exemplu, de curând am întâmpinat o situaţie mai puţin plăcută. Au existat anumite sesizări la Centrul European al Consumatorilor (EEC) cu referire la garanţiile produselor distribuite de noi. Dintr-o eroare de comunicare nu am fost informaţi cu privire la aceste reclamaţii şi s-au vehiculat pe internet informaţii eronate la adresa companiei noastre.”, a declarat Tudor Sorin, manager general.

Comanda Online EOOD vine cu o gamă variată de produse de gospodărie, care provin din mai multe ţări, ca de exemplu Polonia, Ungaria, Bulgaria, China şi România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may also like